Pagini



























Nokia 1520 reprezinta varful de linie al aliantei Microsoft-Nokia si implicit aduce tot ce are mai bun in materie de software, mobilitate, hardware.

Design

Design-ul terminalului nu s-a schimbat mult fata de primul mobil din aceasta linie, lansat acum mai bine de doi ani si jumatate .Practic, 1520 are aceeasi constructie ca terminalele anterioare (exceptie facand 925-ul), acest lucru insemnand ca are un unibody din plastic policarbonat. Ca si predecesorii, este un device foarte solid – fiind si mai important, datorita marimii sale, decat era cu device-urile anterioare.
Cu dimensiunile de 162x85x8.7 mm, este mai subtire decat HTC One Max de 5,9 inch. Cu toate acestea, este mai mare decat Galaxy Note 3-ul Samsung, pentru a nu mentiona si greutatea mai ridicata – 206 grame.


Hardware

Pe spate se poate vedea camera de 20 de megapixeli, pe o mica umflatura care arata fix la fel ca in cazul modelului Lumia 925. Deasupra este dual-LED flash-ul care ajuta la fotografierea pe intuneric/in luminozitate slaba. Chiar deasupra camerei se afla multiple microfoane – patru la numar, pentru inregistrare stereo. Ideea este sa poti sa surprinzi cu mai mare acuratete sunete din mai multe directii – inclusiv la concerte (desi, personal, nu vad de ce ai dori sa inregistrezi un concert LIVE – oricum se va auzi prost, si mai si ratezi experienta momentului).
Pe partea stanga se afla microSD reader-ul care suporta card-uri de pana la 64 de GB, si un slot nano-SIM, mai mic decat standardul (similar cu iPhone 5/5s).
Rezolutia ecranului este buna, de 1920x1080, echivalentul a 368 pixeli/inch. Mai putin decat Galaxy Note 3, dar nu deranjant sau vizibil. Ofera culori vibrante, clare, precise, este un ecran excelent, pe scurt. Are alb mai luminos decat display-urile AMOLED ale Note 3, desi parca negrul nu este atat de precis si frumos determinat. Cu toate acestea, pana la urma este o chestiune de gust, si poate eu ar trebui sa port ochelari.
Mi-a placut, mai ales acum, iarna, ca ecranul capacitiv este destul de sensibil incat sa functioneze si prin anumite manusi.
La nivel de fotografie, ca si modelele anterioare, mi se pare ca Nokia a facut o treaba excelenta. Camera suporta formatul RAW si o multime de optiuni de filtre, reducere a zgomotului. 20 de megapixeli sunt mai mult decat suficienti pentru utilizatorii casual, iar daca esti profesionist, nu o sa faci fotografii cu telefonul. Nu? Nu?
In interior, telefonul are un procesor rapid quad-core Snapdragon 800, la 2,2 GHz si un GPU quad-core Adreno 330. Nokia a pus deasupra si 2 GB de RAM. Este prima oara cand pot spune, cu mana pe inima, ca Nokia a venit pe piata cu cea mai noua tehnologie.


Specificaţii tehnice Lumia 1520:

Sistem de operare: Windows Phone 8 Black
Procesor: quad-core Snapdragon 800 de 2,2 GHz
Ecran: Full HD, diagonală de 6 inci, rezoluţie 1.080x1.920 pixeli, densitate a pixelilor 367 ppi
RAM: 2 GB
Cameră: 20 MP, cu tehnologie PureView, stabilizare optică a imaginii, plus frontală de 1,2 MP
Capacitate de stocare internă: 32 GB (plus slot pentru card microSD)
Baterie: 3.400 mAh

Elefant.ro - Premium

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu